LED-verlichting

LED-verlichting

LED-verlichting en verlichtingsplan voor kantoor en winkel in groot Amsterdam

LED-verlichting bepaalt in grote mate de sfeer en de uitstraling van uw kantoor of winkel. LED-verlichting is in alle kleuren verkrijgbaar en kan aan de sfeer van het moment worden aangepast. Hirdes Energie Techniek uit Amsterdam past functionaliteit en energiebesparing toe in combinatie met sfeer en esthetica. Dit doen we met een op maat gemaakt verlichtingsplan. We maken daarbij gebruik van automatische regelingen zoals dimmers, daglichtregeling, afwezigheidsschakeling, enzovoorts.

Door toepassing van LED-armaturen bespaart Hirdes u veel energiekosten. Met tot 50.000 branduren is het niet meer nodig om jaarlijks de lichtbronnen te vervangen. U bespaart hiermee aanzienlijk op de vervangingskosten.

School Vision systeem van Philips

Inmiddels hebben wij meerdere schoollokalen voorzien van het School Vision systeem van Philips. Dit systeem is een dynamisch lichtregelsysteem speciaal ontwikkeld voor de leeromgeving.

Verlichtingsarmaturen voor monumentale panden

In opdracht van de Rijksgebouwendienst bouwde Hirdes enige tijd geleden, bij een monumentaal pand, alle klassieke verlichtingsarmaturen om naar LED-verlichting. Grote hoge kroonluchters zijn voorzien van tientallen LED-lampjes. Ook de vele wandarmaturen werden voorzien van LED-verlichting. Speciaal voor dit pand ontwierp Hirdes een nieuwe staande lamp. Ook voerden wij de productie van deze lamp in eigen beheer uit.

LED-lichtlijnen met LED-buitenverlichting

LED-lichtlijnen op panden zijn markante aandachtstrekkers die de sfeer benadrukken en de aandacht op uw pand vestigen. Bijvoorbeeld voor uw kantoor of winkel. Wanneer u LED-lichtlijnen wilt laten installeren, dan is Hirdes Energie Techniek de aangewezen partij om functionaliteit en energiebesparingen te combineren met sfeer en esthetiek. Dit doen wij op basis van uw wensen, met een uniek verlichtingsplan op maat. Hierbij maken wij gebruik van de modernste automatische regelingen zoals dimmers, daglichtregeling en afwezigheidsschakelingen.

020-6105921
info@linssen-hirdes.nl