Noodstroom/aggregaat

Noodstroom/aggregaat

Noodstroom met een aggregaat in Amsterdam

Ondanks de moderne voorzieningen van deze tijd is noodstroom via een aggregaat nog altijd belangrijk voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen. Het risico op dataverlies en de belemmering van de dagelijkse bedrijfsvoering heeft een grote invloed als de stroom uit valt. Als ervaren en gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf heeft Hirdes Energie Techniek uit Amsterdam de beste middelen om u in iedere situatie operationeel te houden. Wij adviseren u vrijblijvend over noodstroom en aggregaten. Neem contact op als u meer wilt weten of vragen heeft.

Noodstroom voor noodsituaties

De veiligheid van mensen staat bij ons voorop. Noodstroom is een voorziening die bijdraagt in het veilig ontruimen van een pand bij calamiteiten zoals brand. De ontwikkelingen op het gebied van noodverlichtings-, vluchtwegverlichtings-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties houden wij nauwlettend in de gaten. Wij installeren, inspecteren en onderhouden deze installaties voor vele organisaties in groot Amsterdam, van Haarlem tot Hilversum en van Alkmaar tot Rotterdam..

UPS-installaties, aggregaatvoorziening voor computerruimtes

Ondanks moderne voorzieningen komt het voor dat de spanning van het energiebedrijf wegvalt. Met behulp van een UPS (Uninterruptable Power Supply) installatie en aggregaat van Hirdes blijven apparaten in computerruimtes operationeel, waardoor het verlies van data tot het verleden behoort. Daarnaast kan het personeel bij stroomuitval gewoon doorwerken. De investering van een UPS-installatie kan al bij één calamiteit worden terugverdiend.

Wilt u meer weten over noodstroom, of de UPS aggregaatvoorziening en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op.

020-6105921
info@linssen-hirdes.nl