Verdeelinrichtingen

Verdeelinrichtingen

Groepenkast en verdeelinrichting Amsterdam

Een betrouwbare energievoorziening is essentieel voor uw organisatie. Het voorkomt storingen en daarmee werkonderbrekingen. Het laten installeren van een professionele groepenkast of verdeelinrichting in uw bedrijf is essentieel. Hirdes Energie Techniek uit Amsterdam biedt u hiervoor oplossingen die aansluitend op uw specifieke behoeften. Hiermee staan wij garant voor het operationeel houden van uw installaties tijdens stroomuitval. Onze noodstroominstallatie neemt bij calamiteiten de spanningsvoorziening over. Hirdes geeft advies over oplossingen die de continuïteit van uw organisatie waarborgen.

Verdeelkasten utiliteitsbouw

Het verzorgen van verdeelinrichtingen in de utiliteitsbouw is al jaren onze ‘core business’. Zo zijn wij dagelijks verantwoordelijk voor de infrastructuur en het aanleggen van (laagspanning)verdeelkasten en voedingen. Familiebedrijf Hirdes Energie Techniek uit Amsterdam heeft hiervoor ruime kennis en decennia aan ervaring in huis. Wij zijn gecertificeerd en werkzaam voor bedrijven, de utiliteitsbouw en industrie in groot Amsterdam, van Haarlem tot Hilversum en van Alkmaar tot Rotterdam.

Veilige schakelinrichtingen en installaties voor de industrie

Ook voor de industrie is Hirdes Energie Techniek uit Amsterdam de vaste partner voor het verzorgen van schakelinrichtingen en elektrotechnische installaties. Zeker in omgevingen waar er volgens een gevoelig en nauwkeurig procedé gewerkt moet worden, bewijst Hirdes zich als deskundig partner. Deze schakelinrichtingen, computergestuurde installaties en andere technische installaties realiseren wij in overleg met u. Onze schakelinrichtingen en andere installaties voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Overzichtelijke offerte verdeelinrichting

Neemt u net als wij alleen genoegen met het beste, met daarnaast een transparante werkwijze, dan nodigen wij u uit om uw plannen met ons te bespreken. Wij zijn uw deskundige sparringpartner op het gebied van verdeelinrichtingen, groepenkasten en andere elektrotechnische vraagstukken. Wij stellen een professioneel plan van aanpak op en u ontvangt van ons een heldere, overzichtelijke en vrijblijvende offerte.

020-6105921
info@linssen-hirdes.nl