Over ons

Over ons

Over Hirdes Energie Techniek Amsterdam

Hirdes Energie Techniek is een familiebedrijf uit Amsterdam dat al decennia lang constante kwaliteit levert. Wanneer u op zoek bent naar een professionele partner, een transparante werkwijze en een deskundig sparringpartner op het gebied van elektrotechnische vraagstukken, dan nodigen wij u uit om uw plannen met ons te bespreken. U ontvangt vervolgens een offerte op maat die voldoet aan uw wensen.

 

Elektra, datanetwerken, LED-verlichting en noodinstallaties

Of het nu gaat om het aanleggen van elektra in utiliteitsbouw, het aanleggen van datanetwerken in renovatieprojecten, UPS-noodstroominstallaties, LED-verlichtingsinstallaties, noodinstallaties (zoals rook/brand/ontruiming) of industriële installaties zoals schakelkasten? Elektrotechnisch bedrijf Hirdes Energie Techniek zorgt voor een duurzame oplevering, met aandacht voor uw specifieke wensen.

Ervaren en gecertificeerd bedrijf

Hirdes Energie Techniek is een modern, gecertificeerd bedrijf met betrokken, geschoolde, en ervaren medewerkers en elektromonteurs. Door de jaren heen hebben we een enorme schat aan ervaring in de utiliteitsbouw en renovatieprojecten opgedaan. Die ervaring zetten we graag voor uw project in. U herkent ons aan de volgende punten: oog voor kwaliteit, veiligheid en zorgvuldige afwerking bij ieder project.

 

Bel of mail!

Bel of mail wanneer u een elektrotechnisch installatiebedrijf zoekt waarop u kunt bouwen. Grote kans dat u er met onze specialisten en elektromonteurs uit komt. Zowel technisch als financieel. Door onze transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. Wij geven u graag vrijblijvend een advies of een prijsopgaaf.

020-6105921
info@linssen-hirdes.nl