Verdelers

Verdelers

Wij zijn thuis in de installatie van hoofdverdelers en onderverdelers en complete trafo-ruimtes. Wij hebben verschillende complexe voedingssystemen aangelegd.

  
Op plaatsen waar betrouwbaarheid, overzicht en uitwisselbaarheid gewenst zijn, biedt Hager met het Weber.Unimes systeem een uitstekende oplossing. Vandaar dat wij samen met onze paneelbouwer Harte & Henze b.v., voor het Waldorf Astoria hotel te Amsterdam gekozen hebben om het hart van de energievoorziening met dit systeem uit te voeren. Weber.Unimes is een geprefabriceerd (GSVI) verdeelsysteem gebouwd volgens Europese en landelijke certificeringen en wordt uitsluitend door officiële Hagar paneelbouw partners geassembleerd.
Het systeem is goedgekeurd volgens de nieuwste norm IEC-EN-NEN 61439-1/2 en heeft een hoge bedieningsveiligheid en bedrijfszekerheid. Dankzij de mogelijkheid en separate kolommen van deze verdeelinrichting eenvoudig op locatie, zowel mechanisch als elektrisch, te koppelen was ook het logistieke traject in een monumentaal pand goed uitvoerbaar.
Enkele specifieke eigenschappen:
– Kortsluitvastheid lcw: 100kA (1s)
– Bouwvorm: 3B
– Beschermingsgraad: IP30
– Maximale belasting railsysteem: 3200A
– Uitvoering: klasse I.
– Stootspanningsvastheid: 8 kV.
020-6105921
info@linssen-hirdes.nl